Disclamer/Affiliate

Deze blog is geschreven op basis van eigen ervaringen met eigen gepubliceerde foto’s waarvan de rechten van de gepubliceerde foto’s van mamadatisleuk.nl/Daisy zijn.

Reacties onder de geschreven blogs kunnen door iedereen gepost worden. Wij vragen respectvolle reacties. Aanstootgevende of discriminerende reacties zullen verwijderd worden.

Deze blog is met veel liefde geschreven om anderen te inspireren. Toch kan het zijn dat er gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. Aan mamadatisleuk.nl kunnen geen rechten worden ontleend en Daisy is ook niet aansprakelijk voor directe dan wel indirecte schade die door het gebruik van mamadatisleuk.nl zijn ontstaan.

Mamadatisleuk.nl of Blogster Daisy zijn niet aansprakelijk voor links of doorlinks die niet naar de juiste websites doorverwijzen.

Verder mag er niets zonder toestemming van mamadatisleuk.nl gedupliceerd worden. De foto’s behoren tot eigendom van mamadatisleuk.nl|Daisy. Neem even contact op voor toestemming.

Samenwerken

Een samenwerking dmv een advertentie of een review door mamadatisleuk.nl is mogelijk. Neem even contact op.

Affiliate links

Op deze persoonlijke blog mamadatisleuk.nl zal je wel eens een affiliate link voorbij zien komen om bijvoorbeeld een accommodatie te kunnen boeken die geadviseerd wordt. Bij het boeken/bestellen via een affiliate link zal mamadatisleuk.nl een super geringe vergoeding voor krijgen die in het niet valt voor het onderhouden van deze blog.