Behind the blog

profiel foto rond

“Mama dat is leuk!” dat is dé uitspraak die wij onze dochter steeds weer hoorde roepen voor dat zij de leeftijd van 2 jaar bereikt had. Dit zou het uitgangspunt worden van deze blog! Zo is tijdens onze reis door Thailand het idee ontstaan om deze blog te starten om andere mama’s (en ook de papa’s) te inspireren om te gaan reizen met je baby, dreumes of jonge kinderen naar Azië. Wel met een backpack maar not on a budget;) Dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar dat het ook een (luxe) vakantie voor jou kan worden als mama, echtgenote, vrouw, die een druk gezinsleven naast haar drukke baan er op na houdt.

Vooral ook wat ook leuk is voor jou kind! ‘ mama, dat is leuk!’.

Mama must haves & hotspots maar ook fijne babyproducten, fashion items etc. Producten die ik graag gebruik of die ik zou aanschaffen. Een eerlijk verhaal, een échte ervaring over een reis of over een product, dat is wat jij hier kan lezen!

Naast mijn voorliefde voor mooie reizen…ben ik zelf ook die busy working mom die af en toe zoekende is naar een juiste balans tussen mijn werkzaamheden, (Veiligheid, met name gericht op overlastgevende jeugd/groepen, zo nu en dan blogt over bovenstaande en de social media probeert bij te houden), mijn mooie gezin en niet te vergeten onze leuke pups, de pomeranians River en Sky die ik nog aan het opvoeden ben. Ik eet lactose en tarwe vrij niet omdat het alleen gezond is maar omdat ik er ziek van wordt en deel ook graag mijn liefde voor lekker gezond eten met tussendoor tijd voor gezelligheid met vrienden (en daar hoort ook een mooi wijntje bij) én werk ondertussen ‘ hard’ aan mijn weightlifting skills and try to be a fit mommy!

Enjoy the ride!

 

 ” The things we love for mommy and kids”